lørdag 18. mai 2013

17. mai i Dubai

Så var det klar for nok en 17.mai-feiring i Dubai, og denne gangen var vi en gjeng som dro på fredagsbrunch på Madinat Jumeirah. Dette stedet har figurert på bloggen min tidligere, og sannsynligheten er stor for at trofaste lesere vil se flere bilder fra dette stedet i tiden fremover.Omgivelsene er eventyrlige, og maten overdådig. Heldigvis har den intense varmen latt vente på seg i år, så det gikk akkurat å tilbringe formiddagen utendørs. Tina bestilte bord til ti, og klokken 1230 startet vi feiringen.


Utvalget i mat er enormt, og selv om man bare smaker bitte litt her og bitte litt der så kommer man ikke gjennom så mye som man skulle ønske. Men det betyr jo bare at man må komme igjen, og fortsette der man slapp.Som sagt var det varmt, så smøret jeg tok med brukte ikke lang tid på å endre konsistens.


Live underholdning er en selvfølge på et sted som dette, og også denne gangen var det Lisa Theunissen sin stemme som maserte trommehinnene.


Som site manager hadde Einar brukt lang tid på å forberede nasjonaldagens takk for maten-tale, og med god utsikt over et dusin halvdrukne mojitos leverte han varene.


Når man ikke kan være i Norge på nasjonaldagen, så var det ikke så verst å feire dagen med gode kolleger i Dubai!


Ingen kommentarer: