fredag 18. mai 2012

17. mai i Dubai

Etter å ha feiret 17. mai på eksotiske steder som San Francisco og Longyearbyen var tiden nå kommet til Dubai. Som seg hør og bør når en nasjonaldag skal feires så ble det gjort i staselige lokaler, nærmere bestemt det syv-stjerners hotellet Burj Al Arab.


Det var Norwegian Business Group som sto for arrangementet, og Al Falak Ballroom i 27. etasje var pyntet med norske flagg. Det var ca. 150 nordmenn som feiret her, og dette var ny rekord i oppslutning.


Menyen var tradisjonell: Asparges til forrett, laks til hovedrett og jordbær til dessert.


Presentasjonen av rettene var dog preget av hotellets standard. To vasne asparges i kryss på en tallerken var ikke godt nok her. Det tradisjonelle ble blandet med det eksotiske, og resultatet var en veldig spennende smaksopplevelse.


Servicen var det ingen ting å si på, og det var nesten like mange kelnere som gjester.


Når man først er på et syv-stjerners hotell så må man selvsagt luske litt rundt og se seg om. På steder som dette er selv toalettet verdt et bilde!
Fra Aibel stilte kun to mann, men det var tross alt 100% oppslutning, og med representanter som dette så gjorde vi en god figur. Syntes vi ihvertfall selv...


På vei hjemover tenkte jeg at det hadde blitt mye norsk i dag, men at det nå var slutt. Så feil kunne jeg ta. Da drosjen stoppet i et lyskryss så skled det en Mercedes SL63 AMG opp på siden. I den satt to svært hippe arabere og rocket så 1,8 tonn med tysk ingeniørkunst ristet. Og ut av høytalerne jallet Madcon: "Beggin', beggin' you-u-u". En mer passende avslutning på nasjonaldagsfeiringen i Dubai kan jeg ikke tenke meg.

1 kommentar:

Are sa...

Nei du store! Burde jeg utsette høstbesøket mitt til 17. mai 2013? Eller blir det kanskje likevel muligheter til å få besøkt toalettet i Burj Al Arab? :-)